У першій половині 2019 року до Вінницької служби зайнятості, у пошуку працівників, звернулися близько 6000 роботодавців. Найбільш затребуваними професіями виявилися водії, продавці, кухарі, трактористи та бухгалтери.

У Центрі зайнятості повідомляють:

“Перше місце рейтингу традиційно займають водії. Друге місце – продавці продовольчих та непродовольчих товарів. Треті за попитом кухарі.

На четвертому місці трактористи. П’яту сходинку займають бухгалтери.”

Також роботодавці шукають швачок, офіціантів, слюсарів-ремонтників, електрогазозварники та медсестри та трактористи-машиністи. Розмір заробітної плати, за даними статистики, середня зарплата станом на червень 2019 року по області становить 9640 грн. Заробітна плата у зареєстрованих вакансіях, які роботодавці подали до служби зайнятості, значно нижча від середньообласної і складає 5600 грн.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У центрі зайнятості зазначила, що на одне робоче місце претендують 6 осіб. Станом на 1 серпня 2019 року у службі зайнятості мали статус безробітного 15760 осіб.

Як повідомляв Знай.ua eкраїнський боксер-професіонал, який виступає у першій середній ваговій категорії Тарас Шелестюк зустрівся з голлівудським актором Міккі Рурком. Вони навіть провели короткий спаринг.

Нагадаємо, Знай.ua розпоідав, що директор Могилів-Подільського центру зайнятості, що на Вінничині, підписував підроблені платіжні документи, і разом з бухгалтером Центру привласнював бюджетні кошти.

Також Знай.ua повідомляв, як правильно звільнитися з місця роботи. Експерти дали поради, які слід знати кожному українцю.