Слід зазначити, що в 2018 році в столиці романтичної Франції вбили парижанку у віці, а тепер місцеві копи розшукують злочинця, який убив нещасного офіціанта лише за те, що той змусив його занадто довго чекати своє замовлення.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Так, за даними "France Info", інцидент стався в комуні Нуазі-ле-Гран на півночі Франції, де відвідувач одного з місцевих закладів вистрілив у офіціанта через те, що довго чекав на своє замовлення, а саме сендвіч.

Куля потрапила жертві в плече, але, на жаль, рана виявилася смертельною – до приїзду карети швидкої допомоги працівник ресторану не зміг дожити.

Після цього, стріляв чоловік зник з місця злочину. На даний момент його розшукують співробітники правоохоронних органів Франції.

Нагадаємо, що 9 серпня, в Києві невідомі кілька разів стріляли у чоловіка, проте через годину їх затримали співробітники поліції.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ніч на 15 серпня з великокаліберної гвинтівки застрелився чоловік. Ця пригода сталася в одній з квартир на Донецькому шосе.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі 12 серпня, налякані місцеві жителі звернулися на лінію "102" і повідомили, що у перехожих стріляє невідомий чоловік.