Правоохоронні органи повинні бути завжди на варті безпеки громадян країни, але іноді вони переходить всякі межі. Жахливий випадок стався на парковці біля одного з супермаркетів, коли поліцейський накинувся на матір з 4-річною донькою за те, що дівчинка взяла ляльку Барбі в магазині і не заплатила.

дитина
дитина

Інцидент стався у США, в місті Фінікс. Дитина в магазині "Все за долар" узяла ляльку Барбі, а мама просто цього не помітила. Коли вони на парковці вже сіли в машину, до них підбіг поліцейський, який, направивши на них пістолет, істерично кричав: "Виходьте з *баної машини. Я буду стріляти!".

Перелякана мати не розуміла, що відбувається і тільки вимовляла, що у неї на руках маленька дитина. Поліцейський просив дівчину підняти руки, вийти з машини і з матами обзивав глухою. На що налякана мама казала, що не може підняти руки, так як тримає свою доньку, а ще вона вагітна. Інший коп в той час одягав наручники на її чоловіка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли жінка вийшла з машини, коп кілька разів просив її поставити дитину на підлогу, після чого силою намагався зробити це сам, але тут його вже зупинили перехожі.

У коментарях до відео багато хто стверджує, що копи так зробили тільки тому, що порушники були темношкірими.

"Єб*ть там копи нервові! У нас гопніки не такі нервові!", "Той коп почав зриватися на істерику (кілька разів на записі чути зрив голосу) - його треба було зупинити. Людина в такому стані не повинна поводитися зі зброєю.", "Це реалії американської життя. У поліції немає альтруїстів, вони теж хочуть жити, як кажуть, техніка безпеки написана кров'ю", "принаймні нікого не застрелили, вже добре!" "На всю голову еб**уті"

Нагадаємо, українських журналістів жорстоко побили - "підключали поліцію"

Як раніше повідомляв "Знай.uа", під Києвом водолази витягли бездиханні тіла матері і дитини

Також "Знай.uа" писав про те, що на Закарпатті лісовоз провалився у прірву