Відома журналістка Яніна Соколова попросила українців підтримати Марш Захисників України, щоб подякувати ветеранів та бійців ЗСУ за подвиги і мир у нашій країні.

За її словами, прийшовши на парад, українці покажуть Росії, що їй не вдалося заволодіти серцями справжніх патріотів. Заклик до народу телеведуча записала на своєму YouTube-каналі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Треба ще раз продемонструвати, що в країні є справжні Герої, ще раз віддати їм данину, ще раз потиснути руку і поклонитися до землі. Для того, щоб ви щоранку могли прокидатися і цілувати своїх дітей, дивитися в чисте небо і дякувати їм за те, що ми маємо зараз спокій у багатьох містах. Російська Федерація анексувала наші території, але вона не анексувала наші серця. Я хочу, щоб ви прийшли і показали цим хлопцям і дівчатам, кому насправді ми повинні бути вдячні кожен день", – сказала Соколова.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також вона додала, що щира вдячність героям – це ознака того, що вони ризикують своїм життям не марно.

"Всім військовим і тим, хто воював на сході, і тим, хто зараз, і тим, хто буде воювати, хочу сказати тільки одне – дякую, завдяки тобі ми живемо", – сказала журналістка.

Нагадаємо, що Алан Бадоєв та Олена Коляденко спільно режисують Ходу Гідності приурочену до святкування Дня Незалежності.

Як повідомляв портал Знай.uа, націоналісти поступилися Зеленському, маршу бути.

Також портал Знай.uа писав, коли і де пройде марш захисників України, повний розклад.