У вінницьких багатоповерхівках відбувається капітальний ремонт, проходять роботи з підвищення енергоефективності. Зокрема, це заміна старих дерев’яних вікон у під’їздах на енергозберігаючі, адже 20% теплової енергії втрачається саме через вікна.

Наразі продовжується заміна вікон у багатоповерхівках по вул. Зодчих,20, вул. Київська,114 та по вул. С.Зулінського,23. Директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман пояснив, що такий ремонт став можливий завдяки небайдужості співвласників та їх участі в співфінансуванні, вони забезпечують фінансування 30% робіт. А 70% фінансування було виділено з міського бюджету.

Похвалитися новими вікнами вже можуть по вул. С.Зулінського,10, М.Шимка,22 (другий під’їзд) та вул. Стеценка, 3 (перший під’їзд).

Як повідомив Знай.ua киянин влаштував копам ігри на виживання та вистрибнув з вікна.

Також, портал Знай.ua розповідав, що у Одесі комунальники Труханового влаштували "сміттєвий крематорій" просто під вікнами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що розлючений натовп заполонив трасу під Одесою, не проїде ніхто.