Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео і розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

В мережі показали відео, на якому кортеж президента України Володимира Зеленського повертається з прем'єр-міністром Ізраїлю Баньямином Нетаньяху з Бабиного Яру. Як видно на кадрах, опублікованих у Facebook українським журналістом Олександром Гончаровим, кортеж Зеленського перекрив рух для інших автомобілів.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Спадщина режима Порошенка розлютила українців, сумно і смішно: "Далі так жити просто неможливо"

Блогер Михайло Шнайдер показав українцям "спадщину режиму Порошенка" у вигляді головного фітосанітарного інспектора України. Про це він написав у своєму профілі у Facebook. Блогер зазначив, що нерухомість Челомбітко оформлена на дружину, а машини - на тестя. По декларації чиновник "бідний, як церковна миша".

Росія припинила інформувати світ про радіацію після нещодавнього вибуху в зоні ураження тиша

Стало відомо, що в Росії припинили роботу чотири моніторингові станції по встановленню рівня радіації після вибуху в Северодвінську 8 серпня. У свою чергу виконавчий секретар Організації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань (ДВЗЯВ) Лассина Зербо повідомив, що з 13 серпня припинила надходити інформація від станцій в місті Білібіно на Чукотці і в селі Залесово на Алтаї.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У Зеленського різко звернулися до українців: "Розчленувати і знищити"

В команді Володимира Зеленського запропонували провести досить радикальну реформу. Мова йде про великі державні компанії, які є монополістами у певних сферах. В команді діючого президента заявляють, що така ситуація є неприпустимою в країні з нормальною ринковою економікою, а тому таких "гігантів" потрібно насильно розділяти на частини і продавати.

хакер
хакер

Обережно, волонтери: в мережі орудують шахраї, "допомагають" воїнам ООС

Стало відомо, що в Україні у мережі орудують шахраї. Вони називають себе волонтерами, таким чином виманюючи гроші для воїнів ООС. Про це повідомляє "Армія Inform" в соціальній мережі Facebook. Так, ці "волонтери" створюють фейкові сторінки в соціальних мережах, крадучи фотографії і особисті дані відомих благодійників.