На Вінниччині в центрі зайнятості розтратили понад півмільйона гривень.

У ході розслідування кримінального провадження встановлено, що упродовж 2015-2017 років директор одного із районних центру зайнятості, зловживаючи службовим становищем та підписуючи підроблені платіжні документи, сприяв розтраті та привласненню бюджетних коштів головним бухгалтером цього ж центру зайнятості, чим завдано державі шкоди у розмірі 536,5 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Вінницької області, повідомила, що Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області, до суду направлено обвинувальний акт. Висунуто обвинувачення директорові районного центру зайнятості у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 191 КК України.

Покарання, за вчинення тких корупційних злочинів - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні значно збільшилося число людей, які звільняються з роботи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що мільйони українців залишаться без субсидій вже цього року.

Також, Знай.ua писав, що Укрзалізниця спустила космічну суму на склянки.