З'явилася інформація, що Міністр оборони України Степан Полторак повідомив громадськості про те, що генерал-майор Євген Мойсюк призначений командувачем Десантно-штурмових військ Збройних сил країни замість обраного на позачергових парламентських виборах народним депутатом генерал-лейтенанта Михайла Забродського.

Про це призначення стало відомо завдяки повідомленням Полторака в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Мойсюк

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"За результатами проведення позачергових виборів народних депутатів України, командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський прикомандирований до Верховної Ради України. Дякую за службу генерала Забродського і щиро бажаю звершень вже на іншій ниві - законодавчій", - розповів Полторак.

Разом з тим, він привітав з призначенням командувачем ДШВ ЗСУ генерал-майора Євгена Мойсюка.

Нагадаємо, у Зеленського стримали обіцянку: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського почули благання українців, що зміниться в новому парламенті: "Ці гроші йшли на...".

Знай.uа писав, 80 днів Зеленського: як президент зібрався змінити суд, транспорт і ціни на електроенергію.