У жовтні 2018 року в Україні запустили іспанський сервіс швидкої доставки їжі з ресторанів через мобільний додаток Glovo.


З самого початку темп зростання кількості замовлень перевищив очікування: з усіх країн Європи Україні знадобилося найменше часу, щоб вийти на 100 тис замовлень на місяць.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З грудня 2018 року по березень 2019 грошовий оборот української "дочки" збільшився в десять разів. Щомісяця показник зростає на 30-50%.

За цей час понад півмільйона українців встановили додаток Glovo, а сам сервіс вже доступний в п'яти найбільших містах країни: Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові.

Молоді люди з яскравими наплічниками Glovo заповнили міста і утворили черги в ресторанах та магазинах. Адже заробити кур'єром у Glovo можна доcисть непогані гроші.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Однак, не все і не завжди так гладко, як здається на перший погляд. Деколи за наплічник доводиться поборотися в буквальному смислі слова.

В мережі з'явилося відео, на якому зафільмовано, як двоє кур'єрів побились за наплічник.

"Кур'єри glovo проходять жорсткий відбір перед прийомом на роботу. На кадри потрапив один з етапів", - підписали відео автори.

Нагадаємо, у Києві два кур'єра Glovo влаштували кулачні бої просто посеред вулиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, у підземному переході Києва кур'єр Glovo влаштував бійку з перехожим

Також Знай.ua писав, кур'єр Glovo помер у харківській лікарні після травм, отриманих у результаті ДТП.