Кабінет міністрів дозволив інспекторам Державної служби праці проводити перевірки підприємців.

Відповідне рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні уряду, пише "Інтерфакс-Україна".

В документі проекту постанови йдеться, що інспектори праці мають право безперешкодно без попереднього повідомлення в будь-який час доби приходити з інспекційними відвідуваннями в будь-які виробничі, службові та адміністративні приміщення об'єктів, ознайомлюватися з будь-якими документами, ведення яких передбачено законодавством про працю та які містять інформацію щодо предмету перевірки.

Перевірки бізнесу

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що хоча Петро Порошенко вже кілька місяців, як не є Президентом України і його повноваження на цій посаді гідно змінив Володимир Зеленський, але ті "подарунки", які Петро Олексійович залишив після себе, ще довго будуть відгукуватися ехом по всій країні.

Як повідомляв портал Знай.uа, спадщина Порошенка розбила серця українцям, нам так не жити.

Також Знай.uа писав про те, кохана Богдана Анастасія Сличнаповідала про ревнощі до Зеленського.