Відома українська журналістка Яніна Соколова кумедно потролила президента РФ Володимира Путіна. Раніше він розкритикував "зелену" енергетики.

Телеведуча висміяла Путіна у власному шоу "Вечір з Яніною Соколовою".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! ! Приєднуйтесь!

Зокрема, Соколова прокоментувала фразу президента Росії про те, що вібрації від вітряків змушують вилазити із землі навіть черв'яків. Для більшого ефекту вона навіть переодягнулася в костюм крота, який нібито страждає від вироблення екологічно чистої енергії

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вони (вітряки — ред.) так трясуться, що черв’яки вилазять із землі. Це не жарти насправді, це серйозний наслідок застосування сучасних способів отримання енергії. Я не кажу, що це не потрібно розвивати. Звичайно, потрібно, але не можна забувати про проблеми, які з цим пов’язані", - процитувала журналістка слова Путіна.


"Про кротів, виявляється, думає не тільки Барі Алібасов. Ви думаєте він (Путін. – Ред.) жартує, коли говорить, що "зелена" енергетика набагато шкідливіша для екології, ніж видобуток нафти, газу і вугілля? Ні! Тому що жарт, сказаний двічі, це не жарт, а переконання. 100% ці шкідливі вітряки винайшли бандерівські вчені, щоб знищувати православних кротів!" – пожартувала Соколова.

Нагадаємо, Соколова змусила Шарія надовго припнути язика: "Якесь чм*, вариться у тераріумі...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Cоколова після інтерв'ю з Притулою з "Голосу" Вакарчука зібралася у політику: збіг чи давній план?.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.