Українці можуть купити газ на зиму за літньою ціною

Компанія "Нафтогаз України" опублікувала на своїй сторінці в Facebook карту регіонів, де можна звернутися в газопостачальні компанії, щоб придбати газ за літньою ціною.

Нас питають: в яких регіонах можна купити #ГазПроЗапас за літніми цінами? Ця пропозиція дозволяє людям купити газ за...

Geplaatst door Нафтогаз України - Naftogaz op Donderdag 22 augustus 2019

Як відомо, напередодні компанія оголосила про створення послуги "Газовий запас", яка раніше була доступна тільки для підприємців.

Як пройдуть головні заходи Дня незалежності - Хода Гідності і Марш Захисників

У столиці України Києві на День незалежності 24 серпня замість одного військового параду відбудуться два заходи - Хода Гідності і Марш Захисників.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як відомо, 9 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що в 2019 році на День незалежності не буде військового параду. А 300 мільйонів гривень, які повинні були піти на організацію параду підуть на премії українським бійцям.

Кожному переселенцу по квартирі

На офіційному сайті президента України Володимира Зеленського з'явилася петиція, в якій просять виплатити всім внутрішньо переміщеним особам (ВПЛ) компенсацію за втрачене житло.

Ігор Цуцков, автор петиції, написав наступне: "Всі переміщені особи мають право на повну і ефективну компенсацію за втрачене житло. Компенсація може бути грошовій чи натуральній. З метою забезпечення житлом всіх ВПЛ передбачити в бюджеті кошти для компенсації. Розробити і подати відповідний законопроект до Верховної Ради".

Трамп випробовує Зеленського на міцність

Рудольф Джуліані, адвокат президента США Дональда Трампа, зустрівся з Андрієм Єрмаком, помічником президента України Володимира Зеленського, в Мадриді. Також в останні декілька тижнів вони кілька разів спілкувались по телефону.

Перший: чи були спроби нашкодити президентської кампанії Трампа в США в 2016 році з боку українських чиновників, як передає The New York Times.

Зеленський позбавить депутатів недоторканності

В перший день засідання Верховної ради нового скликання, 29 серпня, швидше за все, відбудеться голосування за законопроект 7203, який передбачає скасування депутатської недоторканності нардепів України. Таким було одне з головних передвиборних обіцянок Володимира Зеленського.

Так, простою більшістю у 226 голосів 29 серпня депутати мають намір закріпити законопроект, а потім 3 вересня провести повторне голосування, на якому законопроект повинен отримати як мінімум 300 голосів.