Поки президент України Володимир Зеленський щосили просуває "діджиталізацію" і намагається вивести країну на новий рівень розвитку технологій, у Західній Україні продовжують жити в Середньовіччі і "благословляти" нові технологій на старий лад.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський призначив головою Херсонської ОДА Юрія Гусєва
Зеленський призначив головою Херсонської ОДА Юрія Гусєва

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він наводить кадр з освячення томографа та медичного персоналу в одній з лікарень міста Самбора, що на Львівщині.

"Поки Ілон Маск готував місію на Марс і займався підключенням людського мозку до штучного інтелекту, в Самборі... освятили томограф. Як говориться "Діджіталізація" в чистому вигляді..." - написав Шнайдер.

В коментарях українці по різному відреагували на такий священний ритуал "продовження життя техніки":
"Уфф, що за маячня. Краще б зробили батюшці МРТ, знайшли паталогию - допомогли науці.", "Якщо знати, на що ворожити, кращий результат.", "Ось як так?", "А десь у Папуа-Новій Гвінеї в суботу кнопки в ліфті не натискають", "Проти віри звичайно ж нічого проти не маю. А ось освячення машин, мотоциклів, квартир і томографів, мене трохи бентежить.", "Зовсім з глузду з'їхали? Колеги, виженіть мракобіса його ж віником", "В середньовіччі свої досягнення"

Нагадаємо, Зеленський позбавить депутатів недоторканності: через кілька днів відповідатимуть за все.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.