У суботу, 24 серпня, на Майдані відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності України. Серед усіх заходів "Ходи Гідності" по Києву пройшлися матері, які тримали у руках портрети загиблих героїв. При цьому, один із молодих хлопців на Майдані стояв на колінах і плакав.

Відповідну світлину опублікував фотограф Олександр Хоменко на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"А ще бувають речі, які жодною фотографією не передати. Наприклад, стійкий запах валер'янки. Я відчував його, кожного разу, коли пробігав повз групу жінок, які йшли із портретами загиблих. За такими деталями розумієш, наскільки важким для когось із них був цей шлях центром міста. Ще одне фото з сьогоднішнього маршу ветеранів, пропустив при першій редактурі", – підписав він світлину.

Українців до сліз зворушило таке фото.

Нагадаємо, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.