Трамп офіційно підтвердив зустріч Зеленським

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запланував зустріч з українським колегою Володимиром Зеленським у вересні у Варшаві.

Відзначимо, що радник Трампа зараз перебуває з робочим візитом у Києві. Болтон намір провести зустрічі з представниками української влади, які, як він сподівається, будуть продуктивні. Саме Болтон повідомив про зустріч двох президентів.

Володимир Зеленський

Зеленський визначився із кандидатом на посаду прем'єра

У Офісі президента України назвали головну кандидатуру прем'єра. Ним може стати заступник керівника Офісу президента України Олексій Гончарук. Саме його буде пропонувати для затвердження парламенту президент Володимир Зеленський.

Кабінет міністрів

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

В Україні почали виписувати штрафи євробляхерам

Буквально кілька днів тому закінчився період, за який власники автомобілів з еврорегистрацией повинні були їх розмитнити. І поліцейські по всій Україні вже встигли виписати кілька водіям штрафів на єврономерах.

євробляхи

Так на Полтавщині водієві виписали штраф у 8,5 тисяч гривень. Його зупинили для перевірки документів, але самі подзвонили митникам.

У Зеленського повідомила про зміни для отримання субсидій

В очікуваннях надходження в український бюджет додаткових близько 2 млрд грн на рік через рішення Кабміну про спецпошлини на імпорт з РФ дизпалива і скрапленого газу.

тарифи

"На мою думку, додатково мінімум 1-1,5 млн незабезпечених домогосподарств обгрунтовано мають право на субсидії, тому ми зараз розробляємо відповідні зміни в правила отримання субсидій", - повідомив Герус.