Афонські старці зробили приголомшливе передбачення для України. Вони заявили, що колишня Київська Русь може відновити свою велич та могутність, а її центром стане Київ.

За словами старців, такі зміни мають відбутися після 2021 року, повідомляє видання POLITEKA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Саме з 2021 і по 2033 рік почнеться різке зростання економіки України. У той же самий час, Росія зазнає краху, хоча і буде намагатися відродитися новою імперією, але її чекає ізоляція і самодержавство. Що стосується президента Російської Федерації Володимира Путіна, то він протримається на троні лише два роки і піде з ганьбою.

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Росія продовжить своє існування з іншим очільником держави. Однак після відходу Путіна від влади РФ залишиться без частини своїх територій.

афонські старці
афонські старці

Зокрема, на області на півдні та сході країни стануть незалежними. Більшість російських провінцій на заході стануть вільними від опіки Москви і приєднаються до України на правах незалежних територій. Також Крим, який залишиться без впливу Москви остаточно повернеться в лоно України, як земля кримських татар.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, з яким задоволенням знущається над Зеленським: "В жартах найголовніше...".

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, Трамп офіційно підтвердив зустріч Зеленським: названо точну дату і місце.