У мережі з'явилося дуже зворушливе фото українського захисника з позивним "Орест", який трагічно загинув у бою.

Так, у співтоваристві Afterilovaisk в соціальній мережі Facebook опублікували фото, на якому захисник України зображений разом з маленькою дівчинкою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"На момент, коли було зроблено це фото, донька Андрія Шевчука була на кілька років старша за дівчинку, яку він тримає на руках. Він приносив їй їжу, тому що з цим в блокованому місті була проблема, як у військових, так і у цивільних. Він намагався зробити так, щоб дитина могла поїсти не просто щось з сухпайка, а приготовану першу страву", - підписали фотографію в співтоваристві.

За даними спільноти, "Орест" загинув у боях за Іловайськ. Його вважали зниклим без вісті, але потім провели експертизу одного з тіл, виявлених в районі міста. Вона показала, що загиблий - Андрій Шевчук.

Нагадаємо, "ЄС" Порошенка подала на посаду віце-спікера кримсько-татарського лідера: хочуть підставити Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося".

Знай.uа писав, у скандальному кафе "Сєпар" похвалилися "креативом" на честь Захарченка.