Головне свято так званих "ЛНР" і "ДНР" День шахтаря бойовики відгуляли дійсно на широку ногу. Встигли прибічники Путіна буквально все - і напитися, і натанцюватися і побитися. На концерт в "ЛНР" з'їхалися головні заїжджені російські артисти...але не це зацікавило соцмережі, адже свято, яке влаштували "захисники ЛНР" на передовій було набагато яскравіше.

Вранці 26 серпня з 6 окремого козачого полку "імені отамана Матвія Платова" (військова частина 69647, місце дислокації Стаханов) прибула перевірка у другий мотострілецький батальйон "ДОН". Вся справа в тому, що бійці вищезазначеного батальйону так "нажерлися", що влаштували справжній алкотрэш.

П'яні бойовики на Донбасі

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В ніч з 25 на 26 серпня було затримано 12 осіб у стані божевільного сп'яніння. Цивільні розповіли, як п'яні в зюзю "захиснички" почали шторчить найближчий магазин, і це все в годину ночі. Просто душа почала просити добавки. Та і це не найцікавіше.

Після того, як не вийшло взяти штурмом магазин, один з них вирішив взяти службову машину і поїхати до своїх товаришів у сусідній батальйон. В результаті цього вийшло: одні збиті ворота і двоє травмованих своїх вартових, які чергували біля них. До речі, цього фахівця шукають, і ніхто не знає, де він до цих пір.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо в клуб".

Як повідомляв "Знай.uа" витекло секретне фото Путіна, версія про двійника не допоможе: "Важко повірити, що це людина..."

"Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ОРУ: одним махом узурпував владу.