Державний ПриватБанк викрили у неправомірних діях по відношенню до клієнтів. Так, користувачка банку поділилася неприємною історією на сайті Мінфін.

"Просто жах! З картки Приватбанку мого батька була вкрадена сума у розмірі 1200 грн. При зверненні у відділення Приватбанку пенсіонери почули від співробітників банку, що ніхто розбиратися не буде і ці кошти їм ніхто не поверне", — пише дівчина.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На думку українки, співробітники ПриватБанку є "узаконеними грабіжниками".

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"У мене напрошується питання, навіщо банку служба безпеки і хто несе відповідальність за збереженість грошових коштів на рахунках банку. А якщо у всіх будуть красти гроші з рахунків або вибірково… Що й відбувається!!! Узаконені грабіжники", — підсумувала вона.

Нагадаємо, Приватбанк зробив несподівану заяву.

Як повідомляв портал Знай.uа, у НАБУ відкрили секретні документи Приватбанку.

Також Знай.uа писав про те, ПриватБанк "злив" інформацію з карток українців.