Дуже часто українці стикаються з неприємними ситуаціями у супермаркетах. Так, цього разу українці поскаржилися на супермаркет "ЕКОмаркет". Зокрема, покупцям довелося вистояти у довжелезних чергах, де працювали лише дві каси.

Про це розповіла Юлія Кабанець на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дві каси, кілометрові черги, на одній з них не працює термінал. Про це нікого, звісно, не попереджають. Люди, які простояли півгодини й змушені переходити на іншу касу, починають використовувати буханку хліба як зброю і влаштовувати анархію", - йдеться в дописі дівчині.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також користувачка соцмережі поскаржилася на те, що працівники на касі були занадто повільними й не могли вчасно обслуговувати покупців. За словами Юлії Кабанець, охоронець також приніс неприємності клієнтам магазину.

Охоронець, який дуже любить підозрювати всіх підряд у викраденні банки огірків чи глазурованих сирків і лізти в сумки, виглядає дуже знервованим. Покупці дзвонять на гарячу лінію і доводять, що він зобов'язаний зараз викликати адміністратора. Охоронець вважає, що гаряча лінія - то якась фігня, і відмовляється щось робити.

"Все це відбувається під звуки свердління на одній з кас, бо встановити там щось нове потрібно було саме ввечері, коли в магазині найбільше покупців. Я не виню касирок і охоронця, я вважаю, ЕКО маркет, що якщо ви не вмієте організовувати адекватну роботу свого магазину, то вам треба його закрити. І вам на душі спокійно і люди не нервують. Обіцяємо не плакати за вами :)", - резюмувала дівчина.

Нагадаємо, ПриватБанк забирає в українців найголовніше, і справа не у грошах: зазіхнули на святе.

Як повідомляв портал Знай.uа, Brutto присвятили пісню воїнам України: весь зал встав на коліна в пам'ять про героїв.

Також портал Знай.uа писав, що українцям дозволили обрати "потрібну" субсидію, що зберігає гаманець: як змінитися життя простих громадян.