З 1 жовтня 2019 року порядок надання субсидій внесли деякі зміни. Відтепер будуть враховувати площу житлового приміщення і не тільки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну постанову прийнято на урядовому засіданні 14 серпня 2019 року.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Субсидію не призначать у разі:

  • Якщо опалювальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. м для квартир у багатоквартирному будинку, 200 кв. м для індивідуальних будинків (крім житлових приміщень дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, багатодітних родин, сімей, в яких на початок місяця, з якого призначається субсидія, проживають троє і більше дітей, з урахуванням тих, над якими встановлена опіка чи піклування);
  • Якщо хто-небудь із складу домогосподарства або член сім'ї має у власності транспортний засіб, що підлягає реєстрації і з дати випуску якого пройшло менше 5 років (крім мопеда).
  • Субсидію не призначать одночасно за зареєстрованим місцем проживання особи або за місцем його фактичного проживання.

Нагадаємо, субсидії можуть загнати в пастку, українцям вказали на підступ в законі.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, як отримати компенсацію за комуналку.

Також Знай. ua писав, що українцям дозволили вибрати "потрібну" пільгу.