Відоме французьке видання Le Figaro допустило помилку в новини про обмін полоненими між Україною і РФ - в сюжеті про повернення українських політв'язнів 7 вересня і зустрічі їх в аеропорту "Бориспіль" редактори написали, що дія відбувається в Києві "в Росії". Відео з помилкою оприлюднений на сайті видання.

На відео Президент України Володимир Зеленський дає коментар представникам ЗМІ з приводу звільнення 35 українців з російського полону.

На початку відео вгорі з'являється підпис: "Київ, Росія". При цьому Володимир Зеленський позначений як Президент України.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Le Figaro - щоденна французька газета, заснована в 1826 році. Назву отримала на честь Фігаро - героя п'єс Бомарше. З його ж п'єси "Одруження Фігаро" взято девіз газети, надрукований прямо під її назвою: "Де немає свободи критики, там ніяка похвала не може бути приємна".

До квітня 1854 року газета виходила нерегулярно в невеликому форматі на чотирьох сторінках, мала сатиричний сенс. Вважається, що видання відображає точку зору помірно правих партій.

"Росія і Україна обмінялися 35 ув'язненими. За словами українського президента Володимира Зеленського, це "перший крок" до "припинення цієї жахливої війни", - сказано у публікації.

Нагадаємо, Романенко зруйнував ейфорію українців після обміну полоненими: між Зеленським і Путіним встановився прямий контакт.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські силовики допитали головного свідка і співучасника трагедії МН17 Цемаха.

Також Знай.ua писав, екс-бойовик "ДНР" Цемах приголомшив зізнанням про катастрофу MH17.