"ПриватБанк" повідомив про запуск в Україні системи оплати покупок FacePay24. Україна стала однією з перших країн Європи, де впровадили революційну технологію. На даний момент оплатити покупки "обличчям" можна в чотирьох магазинах мережі Hop Hey, які знаходяться у Дніпрі.

Для використання сервісу "оплати обличчям" потрібно встановити оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24. Потім по інструкції програми потрібно зробити три селфі і прив'язати картку Visa. Після цього можна сплатити покупки, подивившись в камеру поруч з касою.

FacePay24 використовує систему автоматичного розпізнавання обличь Amazon Rekognition. Сервіс не використовує особисту інформацію користувача для таргетування продуктів або маркетингу.

Відділення ПриватБанку
Відділення ПриватБанку

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українців змусять відмовитися від грошей.

Раніше Знай.ua повідомляв, ПриватБанк підловили на списуванні грошей з особових рахунків клієнтів.

Також Знай.ua писав, "ПриватБанк" спіймали на підлій схемі.