Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 12 вересня.

"Що це?!": на скандальному фото Зеленського з Коломойським помічений дивний предмет

В Інтернеті продовжують обговорювати скандальну фотографію зустрічі олігарха Ігоря Коломойського з главою держави Володимиром Зеленським.

Блогер Богдан Процишин уважно вивчив опублікований в Мережі знімок і помітив деталь, на яку до нього звернути увагу ніхто не зумів.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Рада відстрочила штрафи для "євробляхерів": чого чекати водіям

Український парламент прийняв рішення про продовження пільгового періоду для "євроблях", під час якого власникам таких авто не будуть застосовувати штрафні санкції за порушення митного режиму перебування таких машин в Україні.

Відомо, що за відповідний закон проголосували 284 депутата.

У Тимошенко і Ляшка забрали гроші, штраф і конфіскація: що сталося

У лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко і голови "Радикальної партії" Олега Ляшка виявилося перекритим фінансове повітря. У даних політичних сил конфіскували гроші.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Національного агентства з запобіганню корупції.

Депутати хочуть створити в Україні власний Голівуд: подробиці нового законопроекту

Верховна Рада прийняла в першому читанні за основу Проект Закону №1058-1 про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку кінематографії в Україні". Так, іноземцям, які знімають кіно в Україні, будуть компенсувати частину витрат.

Відповідне рішення було прийнято під час засідання Верховної Ради.

Мільярди гривень щорічно: Богдан пояснив, коли Зеленський скасує військовий збір з доходів українців і збільшить зарплати

Команда Володимира Зеленського заговорила про можливе скасування військового збору. Керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що якщо в країні буде спостерігатися зростання економіки, то військовий збір з доходів буде знято. Але конкретних термінів він не назвав.