У мережі з'явилися фотографії дівчини військового Олексія Белько, який, намагаючись підірвати в Києві міст Метро, вимагав привести до нього саме її.

Відповідні фото опублікувала "ТСН" (щоб подивитися, доскролльте новину до кінця).

Нібито зрада цієї дівчина підштовхнула Белько до "захоплення" мосту в столиці. Зазначається, що звуть її Олена, вона 1989 року народження. Кохана Белько також військовослужбовець. Коментувати пригоду на мосту вона відмовилася.

Дівчина мінера мосту Метро Белько

Дівчина мінера мосту Метро Белько

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Белько не підпускав до себе правоохоронців на мосту і вимагав привести його дівчину. Чоловік кричав "Альона!Альона!".

Журналісти знайшли дівчину Олену київського мінера

Раніше товариш по службі Олексія Белько, який погрожував підірвати міст Метро в Києві, прокоментував інцидент, головним героєм якого став його товариш, і пояснив мотиви такого вчинку.

Чоловіком, який погрожував підірвати міст Метро в Києві, виявився 42-річний виходець з окупованого Криму, учасник АТО Олексій Белько. Його побратим, ветеран АТО Роман Семисал, знявся в гучному фільмі "Кіборги", написав про свого товариша в Facebook і прокоментував поведінку колишнього АТОшника.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали допит Белько, який "захопив" міст Метро.

Також Знай.uа писав, Мінветеранів заступилося за київського "мінера" мосту.