У Верховній Раді хочуть заборонити сигарети

Українські депутати виступили з ініціативою врегулювати продаж електронних сигарет неповнолітнім. Зокрема, пропонують заборонити їх рекламу і ввести оподаткування.

Крім цього, депутати хочуть прибрати з пачок сигарет логотипи, зате розмістити великі зображення з хворобами. Також хочуть заборонити сигарети з ароматизаторами і рекламне викладання сигарет в магазинах.

Мосейчук розняла Милованова і Тимошенко, які мало не побилися в прямому ефірі

В ефірі програми "Право на владу" посварилися міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Темою сварки стало запровадження ринку землі.

Міністр завівся.

Міністр завівся. Продавати землю варто лише, якщо українці скажуть «так» на загальнонаціональному референдумі, заявляє лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Дрібним фермерам немає, що віддати у заставу заради отримання кредиту. Міністр економічного розвитку Тимофій Милованов так бурхливо посперечався з Тимошенко, що ведучій Наталії Мосейчук довелось заспокоювати його згадками про тренінг у Трускавці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 19 september 2019

Новий уряд і більшість політиків впевнені в необхідності введення ринку землі. У країні вперше з'явився план реформи. У той же час дві третини українців налаштовані проти будь торгівлі чорноземами.

Стало відомо, хто може зупинити цькування в школі

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба приєднався до заходу "Кинути виклик буллингу". Як зазначається, головною метою цієї зустрічі було надихнути дітей, і молодь протидіяти шкільного цькування у всіх його проявах.

На захід протидії буллингу зібралися лідери шкільного самоврядування та випускники інтернатних закладів з усіх областей України.

В Україні хочуть змінити ПДР

В Україні останнім часом небувалою популярністю користуються електросамокати. Новий транспорт на вулицях країни вже спровокував не одне ДТП. Так як електросамокати не відносяться ні до одного з відомих типів транспорту, їх власники не зобов'язані вивчати і дотримуватись ПРАВИЛ дорожнього руху.

Перший дорожня пригода за участю електричного самоката сталося у Львові - 34-річний чоловік зіткнувся на своєму "диво техніки" з автомобілем Mercedes-Benz. В результаті аварії його госпіталізували у 8 міську лікарню.

Депутати розлютували Разумкова, висловив їм все з-за трибуни

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков у четвер, 19 вересня, зупинив голосування народних депутатів за законопроект з-за того, що багато народні обранці не сиділи на своїх місцях.

"Голови фракцій, запросіть депутатів до залу. Колеги, займіть місця. Ви багато ходіть по залу", - заявив спікер.