У мережі з'явилися унікальні кадри з сімейного архіву Зеленського

Президент України Володимир Зеленський рідко показує своє особисте життя, а тим більше фотографії власних дітей. У мережі не так багато фото з його родинного архіву, але цікаві кадри все ж можна знайти.

Володимир Зеленський одружився на Олені Зеленської після довгих років зустрічей. Зараз пара виховує двох дітей - 15-річну доньку Олександру і молодшого сина Кирила, який в цьому році в шестирічному віці пішов у перший клас.

У ЗСУ показали меню українських захисників

Українські військовослужбовці харчуються по каталогу продуктів. Воїни-ракетники мають вибір з 400 страв, а не з трьох з половиною десятків, як у далекі радянські часи. Капітан Хмельницької ракетної бригади Олексій Наконечний.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Замість комбінованого жиру в картоплі, холодної вермішелі, каш, тушонки і консервованої кільки в томаті, військовим готують оригінальні страви з м'яса, риби, овочів і фруктів.

Громадськості ніколи не дізнатися деталі, у США зробили заяву про розмову Зеленського з Трампом

Телефонні розмови світових лідерів є конфіденційними, а їх стенограми не прийнято публікувати. Виняток роблять лише при екстремальних обставинах".

Помпео заявив, що Білий дім не має наміру публікувати транскрипт розмови між президентами США Дональдом Трампом і України Володимиром Зеленським, який відбувся в червні.

В Україні злетіла ціна не лише на картоплю

протягом останніх трьох місяців значно підвищилася ціна на хліб. Так, за буханець хліба доведеться викласти на 15-22% більше, ніж було раніше. Такі зміни спричинило подорожчання електроенергії.

"Деякі компанії, які займаються виробництвом хлібобулочних виробів, ще з березня почали закуповувати електроенергію за прямими договорами, і в них зростання цін склало близько 15%. Але більшість виробників перейшли на закупівлі на оптовому ринку електричної енергії з липня, і їх продукція подорожчала на 20-22%", – повідомив Середа.

У жовтні українців чекає підвищення тарифів

Підвищення тарифів на водопостачання для "Київводоканалу" підкосить споживачів. Зокрема, тариф на водопостачання та водовідведення підвищиться на 1,217 грн за кубометр.

Новий тариф для підприємства складе 21,593 грн за 1 кубометр. З них тариф на централізоване водопостачання - 12,161 грн за один кубометр, на централізоване водовідведення - 9,432 грн. У НКРЕКП підкреслили, що зростання тарифів на воду стартує з 1 лютого 2020 року.