Ми зібрали добірку найголовніших новин за ніч, 26 вересня, які ви могли пропустити.

Трамп підказав Зеленському, як приборкати Путіна і зупинити війну: "За короткий час"

Американський президент Дональд Трамп позначив прогрес у відносинах РФ і України і порадив Володимиру Зеленському продовжувати в тому ж дусі. Про це лідер США заявив під час зустрічі з українським головою в Нью-Йорку.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Також він вважає, що президент РФ Володимир Путін хоче врегулювати конфлікт на окупованому Донбасі. При цьому Зеленський впевнений, що тільки спільні зусилля ЄС і США сприятимуть врегулюванню ситуації на сході України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хвора на рак Заворотнюк написала заповіт: які "скелети у шафі" приховує "Моя прекрасна няня"

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк лікується від раку головного мозку в одній з приватних клінік Москви. Повідомляється, що акторка знаходиться в дуже важкому стані і на лікування витрачається багато коштів. Нещодавно стало відомо, що Заворотнюк довелось продати нерухомість в Криму через недавній скандал із боргами після прогорання в бізнесі.

Пожежа на бойовому арсеналі окупантів у Донецьку: в місті оголошено евакуацію

Вранці у середу, 25 вересня, на тимчасово окупованій території Донбасу прогриміли вибухи та почалася пожежа на складі боєприпасів окупантів.

Потужна пожежа на складі боєприпасів бойовиків в окупованому Донецьку підняла в небо стовпи густого чорного диму. Через вибухи та масштабну пожежу у Куйбишевському районі загарбаного окупантами Донецька почали евакуювати громадян.

Зеленський зробив прем'єру Норвегії історичну пропозицію: про російський газ можна забути

Президент України Володимир Зеленський у рамках офіційного візиту до США зустрівся з прем'єр-міністром Норвегії Ерною Солберг. Про це повідомляється у прес-службі гаранта.

Так, сторонам вдалося домовитися про інвестиції з боку Норвегії в розвиток і відновлення Донбасу. За словами Солберг, норвезькі бізнесмени виявили великий інтерес до інвестицій в Україну через антикорупційні проекти. Володимир Зеленський запропонував Солберг спільну роботу з видобутку газу.

У Верховну Раду внесли скандальний законопроект про ринок землі: що зміниться для простих українців

Кабінет міністрів України затвердив текст законопроекту про ринок землі, який незабаром розглянуть депутати Верховної Ради. Варто зазначити, що законопроект розробило міністерство економіки України.

З документа можна винести те, що земля може вільно купуватися українськими громадянами. Для іноземців діють дещо інші правила: вони зможуть отримати землю у спадок, але будуть зобов'язані продати її протягом року.