Зустріч Зеленського і Лукашенка дала поштовх, Україна і Білорусь дійшли згоди

На Форумі регіонів, який проходив у Житомирі, підприємства України і Білорусії підписали важливих договорів, більш ніж на 500 мільйонів доларів. Про це повідомляє прес-служба Торгово-промислової палати.

"Євробляхери" отримали пощаду від Кабміну: скільки ще можна протягнути без штрафу

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

4 жовтня, Кабмін оприлюднив добрі новини для "євробляхерів" - штрафи знову відклали. Відповідно до нової постанови, "євробляхерів" почнуть штрафувати тільки з 1 січня 2020 року, відповідний документ опубліковано на сайті Кабінету міністрів.

Пристайко налякав відвертим зізнанням

Глава МЗС Вадим Пристайко визнав, що Україна опинилася сам-на-сам з агресором Росією, і у всьому світі немає нікого, хто б заступився за нас. Про це Пристайко сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", на якому обговорювали шляхи вирішення ситуації на Донбасі і формулу Штайнмайера.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

Сенцов терміново попередив Зеленського про неминуче

Український режисер і колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов відвідав Францію. Він розповів про свою позицію щодо підписання формули Штайнмайера. Відповідний пост з'явився в Facebook.

субсидія
субсидія

Що буде, якщо "трошки збрехати" в документах: субсидія перед опалювальним сезоном

В Україні з 2001 року введено соціальну інспекцію, мета якої – контролювати правильність надання житлових субсидій та використання коштів державного бюджету. Про це повідомили в Управлінні соцзахисту населення. Соціальні інспектори займаються тим, що перевіряють достовірність наданих відомостей, які впливають на право та розмір житлової субсидії.