В Україні розгорівся скандал через те, що мобільний оператор Lifecell неабияк попсував своїм абонентам нерви. З'явилися заяви, що оператор нібито "нахабно грабує своїх абонентів". Так, вже сотні громадян не можуть дорахуватися грошей на рахунку.

Варто зазначити, що представники оператора жодним чином не реагують на скарги людей. Про це пишуть українські ЗМІ.

Один з абонентів поділився своєю проблемою, залишивши гнівний відгук, розкритикувавши якість обслуговування Lifecell.

"Мій тариф Дзвінки всім" — 75 гривень. Сплатив. Прийшло повідомлення: "Недостатньо коштів для сплати пакету на 4 тижні. Ви отримали безліміт за 10 грн/2 дні". Перевіряю баланс — 55 гривень. Намагаюся додзвонитися до оператора, марно — низка текстів автовідповідача. Що це за ідіотизм?! Чистої води кидалово", — поскаржився абонент Lifecell.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

В компанії на скаргу не відреагували. Також Lifecell звинуватили у блокуванні дзвінків зі стаціонарних номерів. Одна з клієнток поскаржилася, що мобільний оператор не надає послуги, за які було сплачено гроші. Але її проблеми теж ніхто вирішувати не збирається.

Нагадаємо, Vodafone нахабно впихує українцям рекламу замість якісних послуг.

Як повідомляв Знай.uа Kyivstar, Vodafone і lifecell підготували українцям сюрприз: тепер зі зниженою комісією.

Знай.uа писав, мобільних операторів нарешті приборкали: гроші з рахунків абонентів без попередження більше не зникнуть.