У Зеленського анонсували війну з пакетами, озвучено драконівські штрафи

В українському парламенті вирішили боротися з пластиковими пакетами. Відомо, що був зареєстрований новий проект закону "Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України.

В документі йдеться, що з 1 січня 2022 року підприємства роздрібної торгівлі і громадського харчування будуть зобов'язані відмовитися від пакетів, які не підлягають біорозкладу, маркувати біорозкладані пакети і утилізувати за свій рахунок пакети, які не відповідають стандартам.

Онкобольную Заворотнюк кинув чоловік

Відомий фігурист кидає вмираючу дружину заради виступів, на яких покаже дуже небезпечні трюки. Чоловік Анастасії Заворотнюк, у якої виявили рак, і шансів на одужання немає, залишив її за роботу, хоча до цього нібито відмовився від виступів, щоб бути поруч з коханою дружиною.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Петро Чернишов виконає одну з головних ролей в новому льодовому шоу "Аленький цветочек". Про це заявила в телепрограмі на російському телебаченні його колега-фігуристка Тетяна Навка і додала, що в шоу заплановано кілька небезпечних трюків.

Тисячі українців на Майдані висунули Зеленському вимоги

6 жовтня, неділя, на Майдані протестуючі влаштували віче проти "плану припинення війни". Ветеран АТО Павло Білоус прочитав зі сцени прийняту протестувальниками резолюцію, в яку включили пункт про те, що люди збираються сформувати Рух опору капітуляції, щоб вести протидію планам Володимира Зеленського, президента України.

Активісти вважають, що якщо на окупованих територіях Донецької та Луганської областей проведуть вибори і нададуть особливий статус, то такі дії будуть порушувати Конституацию України. Учасники віче заявили, що окупований Донбас і Крим Росія повинна залишити без супутніх умов.

У Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон

З 1 жовтня українцям почали здійснювати перерахунок субсидій, враховуючи витрати на опалювальні послуги. Вже відомо, що далеко не всім українцям залишать субсидію. Також, домогосподарства почнуть перевіряти і визначати, чи мають вони право отримувати субсидію.

Ті, хто самі опалюють своє житло газом, будуть платити більше вже з 1 жовтня. Кабмін у травні змінив норму витрати газу для населення, і вона вступить в силу з початком опалювального сезону.

Штрафувати навіть за фари

Українські автолюбителі часто встановлюють різноманітні поліпшення у свої машини. Наприклад, щоб поліпшити видимість на нічній дорозі, власники авто змінюють звичайні лампи в фарах на ксеоновые.

Однак, не всі водії зважають на те, що ксенон можна встановлювати далеко не кожен автомобіль. Якщо поліція помітить, що конструкція машини не передбачає встановлення ксенонової лампи, то можуть виписати штраф або позбавити водійських прав.

Зеленського змушують оприлюднити таємну розмову Порошенка з президентом США

Президента України Володимира Зеленського змусять опублікувати стенограму розмов екс-гаранта Петра Порошенка з колишнім лідером США Бараком Обамою.

Таку петицію активісти опублікували на сайті президента України. Звернення зареєстрували 4 жовтня 2019 року. Автор вимагає оприлюднити не лише розмова Порошенка з Обамою, але і з іншими офіційними особами США.