Після того, як на початку робочого тижня в Україні пройшли нічні заморозки, які змінювалися денним холодним сонцем, вже ближче до вихідних днів погода значно зміниться і прийдуть затяжні холодні дощі. Більш того, нічні заморозки залишать у спокої країну, а температура повітря вирівняється. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так в четвер, 10 жовтня, в Україні потеплішає ще на 2-3 градуси, однак комфортно не буде, так як з приходом потепління заявляться і осінні затяжні дощі. Сухо буде тільки на південно-сході. Стовпчики термометра будуть маневрувати між +12…+15 градусів, на південному сході прогнозується до +17…+19 градусів за Цельсієм.

У п'ятницю, 11 жовтня, погода в країні буде трохи нагадувати попередній день. Практично по всій території України очікуються дощі, винятком є лише деякі регіони заходу і півдня країни. Температура повітря прогнозується від +12 до +15 градусів тепла, на півдні очікується до +19 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли, як зміниться курс долара в жовтні.

Також портал Знай.ua писав, що з 1 жовтня в Україні Мінсоцполітики запустило систему монетизації пільг.