В Україні вперше випустять унікальну платіжну картку, на якій не буде вказано банківських реквізитів. Тобто, картка буде без номера, терміну її дії та CVV-коду. З'явиться така новинку в "Альфа-банк", йдеться на сайті відомства.

Як відзначається, розпочнуть випуск карток без реквізитів вже 15 жовтня. У банку це пояснюють тим, що таке рішення допоможе захиститися від шахраїв.

"Вся конфіденційна інформація (номер картки, термін дії та CVV-код) більше не буде надрукована на картці, замість неї банк зазначить тільки ім'я власника картки. Персональні дані "переїдуть" у мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine і будуть доступні власнику в його смартфоні", — повідомляють у банку.

Нагадаємо, що за даними Національного банку України, "Альфа-банк" належить для декількох мешканців Росії. Так, серед них російський олігархів Михайло Фрідман, який має тісні зв’язки з чинною президентською адміністрацією Росії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".