У Зеленського планують скасувати податки українцям

УЗеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років. Таку пропозицію вніс депутат від "Слуги народу" Олексій Кучер.

Кучер також запропонував для працівників віком до 27 років встановити нульову податкову ставку на доходи фізосіб. Кучер надав пояснювальну записку, в якій говорилося, що подібний досвід вже застосовували зарубіжні країни.

Порошенко готується покинути Україну: стала відома точна дата і напрям

Петро Порошенко, експрезидент України, вирушить з візитом в Лондон, де збирається пробути з 12 по 14 жовтня та відвідати засідання Парламентської асамблеї НАТО. Про це повідомиди в "Європейській Солідарності".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Порошенко збирається відвідати засідання комітету з питань оборони і безпеки НАТО. У "ЄС" кажуть, що на засіданні також будуть обговорювати, які перспективи Україна має для інтеграції в НАТО в рамках Плану дій щодо членства в Альянсі.

Помер перший чоловік, який побував у відкритому космосі

У п'ятницю, 11 жовтня, на 86 році життя помер Олексій Леонов. Радянський космонавт став першою людиною в історії, яка вийшла у відкритий космос.

У мережі опублікували відео унікального польоту Олексія Леонова.

Онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя та смерті, лікарі опустили руки

В мережі з'явилася інформація про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка має пухлину мозку, знаходиться у стані сопору.

Відомо, що вона не реагує на навколишнє оточення і не помічає людей навколо себе. Через пригнічення свідомості Анастасія постійно спить.
Зараз лікарі роблять все можливе, щоб артистка не впала в кому. Якщо дані про стан Заворотнюк правдиві, то їй залишилося жити лічені дні.

Путіну добряче врізали по обличчю

Путін пригадав про свої спортивні "досягнення". Про те, чим закінчилося заняття боксом для агресора, він розповів на виставці "Сучасний спорт. Інновації та перспективи".

За словами Путіна, бокс став для нього першим видом спорту. Глава РФ зізнався, що починання дуже швидко закінчилося - йому розбили ніс, який довго не гоївся. На цій "веселій" ноті він залишив заняття боксом.