Петро Порошенко, експрезидент України, як повідомили представили партії "Європейська Солідарність", вирушить з візитом із України в Лондон з 12 по 14 жовтня на засідання Парламентської асамблеї НАТО, передає Telegram-канал Шептун.

Петро Порошенко

Порошенко збирається відвідати засідання комітету з питань оборони і безпеки НАТО. У "ЄС" кажуть, що на засіданні також будуть обговорювати, які перспективи Україна має для інтеграції в НАТО в рамках Плану дій щодо членства в Альянсі.

Петро Порошенко

У партії також повідомили, що Порошенко збирається зустрітися в столиці Великобританії з іншими учасниками Асамблеї та главами НАТО.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше банк Порошенко стрімко втрачає гроші, - Дубинський.

Також Знай.uа писав, що відмовився підвезти Порошенка з Майдану: свідок розмови експрезидента з таксистом видав несподівані подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко ухиляється від співпраці з ДБР: "Пропонує протистояння".