У Києві замінували черговий міст: вибухівку шукали з кінологами та рятувальниками

П'яний житель Києва в ніч на 12 жовтня повідомив про мінування мосту Патона. Відповідне повідомлення з'явилося в прес-службі поліції.

Правоохоронні органи отримали повідомлення про замінування мосту в ніч на 12 жовтня. На місце можливого правопорушення виїхали вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативна група, "швидка" та рятувальники.

У Києві вибухотехніки перевіряють всі магазини "Ашан" та "АТБ"
У Києві вибухотехніки перевіряють всі магазини "Ашан" та "АТБ"

Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомий український бізнесмен, а з нещодавнього часу і політичний оглядач Андрій Пальчевський поспілкувався з журналістами й поділився своїми думками з приводу прес-марафону Володимира Зеленського.

Пальчевський спробував знайти кілька мінусів в тому, чому президентові не варто говоритися з представниками медіа англійською мовою.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Відомого українського актора жорстоко побили в Польщі: зламаний ніс замість зарплати і сліди удушення на шиї

Справжній крик душі українського заробітчанина з Польщі з'явився в мережі. Український актор Юрій Марк написав у Facebook, як з ним обійшовся роботодавець у сусідній країні.

Марк розповів, що виходив у 2014 році на Майдан, виступаючи за європейські цінності, проте через три роки не побачив позитивних змін у своїй країні і вирішив відправиться в Польщу на запрошення одного з театрів.

Поліція Польщі
Поліція Польщі

Помер голлівудський актор, який грав у фільмах Тарантіно і Лінча: неоціненна втрата

Із життя пішов популярний голлівудський актор, номінант на премію "Оскар" Роберт Форстер.

Сталася трагічна подія у п'ятницю, 11 жовтня в будинку Форстера в каліфорнійському Лос-Анджелесі. Артист, який боровся з раком мозку, помер на 79-му році життя.

свічка
свічка

У мережі показали найкраще виконання гімну України перед матчем з Литвою: DZIDZIO зробив неймовірне, відео

У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України на чолі з тренерським штабом Андрія Шевченка здобула п'яту перемогу на груповому етапі відбору на чемпіонат Європи з футболу (Євро-2020).

Збірна України з футболу піднялася у рейтингу ФІФА
Збірна України з футболу піднялася у рейтингу ФІФА