Тайфун "Хагібіс" в Японії: фото і відео жахливих руйнувань і люті стихії

У суботу, 12 жовтня, в Японії відбувся найсильніший тайфун Хагібіс - настільки руйнівного тайфуну на території країни не було останні 60 років.

Як повідомляють ЗМІ, 126 людей травмовано на даний момент, не менше 19 людей загинули, 16 оголошені зниклими без вісті.

Наслідки тайфуну

У Кривому Розі молодики жорстоко познущались із пенсіонерки: забрали продукти та змусили йти працювати

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Кривому Розі невідомі відібрали у пенсіонерки продукти, які та отримала від народного депутата Дмитра Шпенова. Окрім цього, вони їх розсипали на землю та закликали йти працювати, а не отримувати "подачки".

До бабусі, що отримала такий пакет, підійшли невідомі та забрали в неї продукти, а потім і розсипали їх на землю. Водночас чоловіки сказали до пенсіонерки, аби та не брала ніяких подачок, а йшла працювати, якщо їй не вистачає пенсії.

Пенсіонерка
Пенсіонерка

Україна здобула неймовірну перемогу в НАТО вперше за 22 роки: "У майбутньому це..."

Стало відомо, що після зауважень української делегації парламентська асамблея НАТО відхилила доповідь про застосування санкцій проти країн-агресорів. Про це повідомляє прес-служба "Слуга народу" на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

НАТО
НАТО

Харків'янка, яку зрешетили у Фінляндії, готувалася стати мамою: нові подробиці викликали сльози українців

Ганна Ладога, 23-річна харків'янка, була вбита в коледжі міста Куопіо, Фінляндія. Вбивцею дівчини був Джоел Отто Акусті Марін, 25-річний фін, студент цього ж коледжу. Чоловік наніс удар шаблею дівчині по горлу, а потім близько 30 разів проштрикнув вже мертве тіло, як повідомляють правоохоронці.

Ладога

Гончарук допоможе українцям побачити Кріштіану Роналду, такий шанс буває раз у житті: що потрібно зробити

Варто нагадати нашим читачам, що в понеділок, 14 жовтня, збірна України з футболу, в рамках відбору на Євро-2020, проведе матч зі збірною Португалії. З цього приводу український прем'єр Олексій Гончарук організував розіграш квитків на матч. Умови конкурсу дуже прості.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук