Тисячі українців звернулися на Майдані до Зеленського: "Ми за єдину українську формулу!"

У День захисника України, 14 жовтня, в центрі Києва проходить марш "Ні капітуляції", в якому беруть участь тисячі мітингувальників. Учасники акції дійшли з парку Шевченка до Майдану Незалежності, вигукуючи гасла з синьо-жовтими прапорами та плакатами в руках.

Зі сцени організатори мітингу звернулися до президента Володимира Зеленського з вимогою створити єдину українську формулу щодо Донбасу.

Вперше рейтинг Зеленського пішов на зниження

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У мережі оприлюднили соцопитування з рівнем відношення до нардепів і оцінкою їх діяльності.

Так, за даними опитування, у жовтні 2019 року знизилася кількість тих, хто добре ставиться до діяльності глави української держави Володимира Зеленського, а ось рейтинги лідера політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка та голови фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко значно зросли.

У Путіна зробили гучну заяву про окупований Крим

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков зробив гучну заяву. Він заявив, що Росія відмовляться обговорювати повернення анексованого Криму для Україні, ані в "нормандському", ані в будь-яких інших форматах.

Так помічник Путіна відповів на питання президента України Володимира Зеленського щодо намір винести кримське питання на обговорення на саміті в "нормандському форматі".

″Слуги народу″ здивували заявою про формулу Штайнмаєра

Горезвісна ″формула Штайнмаєра″, навколо якої не вгавають суперечки та бурлять емоції протягом останніх тижнів, найближчим часом не буде реалізована.

Таку заяву зробила народна депутатка від фракції ″Слуга народу″ Марина Бардіна в ефірі hromadske.

За словами парламентарія, все залежить від безпеки на окупованих територіях. А наразі всі спроби розведення сил є марними через обстріли з боку окупантів.

Онкохворій Заворотнюк не змогли допомогти у приватній клініці, лікарі розводять руками

Онкохвора Анастасія Заворотнюк, яка вже кілька тижнів перебуває в критичному стані, потрапила до реабілітаційного центру, куди її перевели з приватної клініки, оскільки всі зусилля лікарів були марними.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Зазначається, що Анастасія Заворотнюк провела в Європейському медичному центрі близько місяця. І за весь цей період лікарі так і не змогли поліпшити стан здоров'я артистки.