У середу, 16 жовтня, в результаті обстрілу на Донбасі загинув старший матрос 36-ї окремої бригади морської піхоти Степан Кріль. Про це повідомляє волонтер Наталія Бреус на своїй сторінці в Facebook.

"Хлопець з Луганська, якого ми з вами називали Синочком... Сирота з Луганська. Тоді у 2015 ми його вдягали і взували усім світом. Розмір ноги і зріст не дозволяв форму підібрати", - пригадує волонтер.

Ребята, у нас снова горе...Степа, наш Степан Бойка (Крыль) .. Парень с Луганска, которого мы с вами называли Сыночком......

Geplaatst door Наталья Бреус op Donderdag 17 oktober 2019

Степан Кріль вже восьма втрата серед українських героїв в зоні ООС за жовтень. За даними влади, 16 жовтня бойовики здійснили 30 обстрілу позицій українських захисників, у тому числі з заборонених мінськими угодами мінометів, зенитних установок і гранатометів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Романенко жорстко поставив на місце Гетманцева з команди Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер гетьман Українського козацтва Володимир Мулява, вінничани не стримують сліз.

Також портал Знай.ua писав, у Харкові оплакують загиблого на Донбасі героя.