Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 17 жовтня.

Головний "скарб" Порошенка і Зеленського показали на всю країну: у кого більший

Петро Порошенко
Петро Порошенко

54-річний екс-президент, наред від партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко засвітив новий iPhone на засіданні парламенту. Як відомо, продажі моделі iPhone 11 Pro з трьома камерами стартували в Україні лише 6 днів тому.

Українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У мережі показали, як відбуває покарання у Покровському виправному центрі №79 (Дніпропетровська область) винуватиця жахливого ДТП у Харкові Олена Зайцева.

Зайцева знаходиться в спеціальному "секторі для дтпшників". Сама засуджена відмовилася спілкуватися з журналістами, її спеціально вивели з сектора, щоб не відбулося навіть випадкового зіткнення з працівниками ЗМІ.

Заарештований Гладковський потягне за собою Порошенка: у справі сплив Богдан

Олег Гладковський
Олег Гладковський

Стало відомо, що затримання співробітниками НАБУ екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського призведе до арешту п'ятого президента України Петра Порошенка. Про це йдеться в Telegram-каналі "Розвідник".

"Пропонував нардепам розважитися": Юзик з "Кварталу 95" потрапив у гучний скандал, фото

Відомого українського актора і гумориста Юрія Корявченкова зловили в сесійній залі Верховної Ради, коли той роздавав колегам квитки на гумористичне шоу "Вечірній квартал". Про таке повідомила на своїй Facebook-сторінці колишня співачка Анастасія Приходько. Крім цього, жінка додала також підтверджують знімки.

Оскароносна актриса серіалу "Друзі" потрапила в ДТП: зірку екстрено госпіталізували

Хелен Хант

Відома американська актриса, володарка "Оскара" Хелен Хант потрапила в серйозне ДТП.

Як наголошується, відома по фільму "Чого хочуть жінки" і серіалу "Без розуму від тебе" і "Друзі"актриса потрапила в жахливу аварію, яка сталася в середу, 16 жовтня, в Лос-Анджелесі.