З понеділка, 21 жовтня, в Україні набув чинності Кодекс за процедурами банкрутства, який був прийнятий Верховною Радою ще в жовтні 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

"З 21 жовтня 2019 року вводиться в дію Кодекс України за процедурами банкрутства, який набув чинності 21 квітня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що Верховна Рада України 18 жовтня минулого року прийняла даний Кодекс, який впроваджує в країні інститут банкрутства фізичних осіб. Його основна мета - збільшення ефективності процедур банкрутства, рівня захищеності прав кредиторів, поліпшення процедури продажу майна боржника на аукціоні, зростання рівня виконання контрактів і судових рішень, залагодження відносин щодо відновлення платоспроможності фізичних осіб, які потрапили в скрутному фінансовому становищі і потребують допомоги від держави.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що нова влада відверто працює на інтереси олігарха Ігоря Коломойського не тільки в сфері електроенергетики.

Як повідомляв портал Знай.ua, не встигли вщухнути скандальні факти щодо зобов'язання НАБУ Вищим антикорупційним судом внести до ЄРДР відомостей про кримінальні правопорушення Кличко за Шулявській розв'язки, як мер Києва піддав вогника черговим кричущим фактом.

Також портал Знай.ua писав, що директор господарсько-фінансового департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України Баграт Ахіджанов побудував ряд схем на підзвітних відомству держпідприємствах, ставши фактично «сірим кардиналом» у аграрній сфері та обкрадаючи державу на мільйони бюджетних гривень, повідомляє Антикор.