Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Українці ледь не зірвали секретну зустріч "Слуг народу": що сталося

Як відомо, у понеділок, 28 жовтня, відбулася закрита зустріч народних депутатів від фракції "Слуга народу" на чолі із самим президентом України Володимиром Зеленським. Як наголошується, захід проходив в конгресно-виставковому центрі "Парковий", де ще до приїзду глави держави, почали пікетувати підприємців Прихильники ФОП прийшли з плакатами і вимагали захистити їх права.

В Золотому відкрили вогонь по обеззброєним добровольцям

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На Донбасі в селищі Золоте обстріляли українських добровольців, яких роззброїли за наказом Володимира Зеленського. Про це повідомив журналіст Айдер Муждабаєв в Facebook після бесіди з ексбійцем "Азова" Денисом Бурштином, який нещодавно поскандалив з президентом Володимиром Зеленським.

Кабмін Гончарука
Кабмін Гончарука

Виплати на дітей до 400 тисяч: у Кабміні пояснили, кому збільшать допомогу

Депутати України запропонували до 2020 року збільшити виплати при народженні дитини. Так, за першу дитину пропонують давати по 100 тисяч гривень, на другу – 200, а третього і наступних – до 400.

Зоряна Скалецька
Зоряна Скалецька

Глава МОЗ Скалецька пояснила, як поверне довіру українців: "Бути максимально відкритою"

Нова глава Міністерства охорони здоров'я України Зоряна Скалецька не помітила корупції у відомстві після скандального відходу Уляни Супрун. Також Скалецька розповіла про створення центрального закупівельного агентства в Україні.

МАУ
МАУ

На борту літака МАУ сталася НП

Так, 27 жовтня, Анастасія Даугале, опублікувала статтю, в якій розповіла про свій досвід подорожі на літаках МАУ. Даугале повідомила, що вона здійснювала переліт 27 жовтня. В один момент на борту літака почалося НП: одному з пасажирів-іноземців різко стало зле. Він припинив дихати і весь побілів.