Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в середу.

Жовтень вже накупив родичам подарунки і намагається увіпхнути все це у валізи. Бо скоро на зміну йому прийде листопад і повністю виправдає свою назву. Але й жовтень похолоданням, яке прийшло в Україну, та невеликими вже морозами обсипає старанно всі дерева та кущі.

У середу в Україні буде ще холодніше. За прогнозом народного синоптика вже прийдуть морози, температура вночі від -3 до +3 градусів, а вдень від +3 до +8 градусів. Трохи тепліше буде на півдні – від +3 до +7 градусів вночі та від +8 до +12 градусів вдень. Швидше за все опадів не буде, але вночі та вранці можливі тумани. Вдень же може навіть з'явитися сонце. На Лівобережжі вітер північно-західний і періодично буде досягати сильних поривів.

У столиці в середу теж така ж погода. Опади Наталка не прогнозує. Вночі будуть вже морози 0…-2 градусів, а в околицях можуть досягти і -3 градусів. Вдень від +4 до +7 градусів. Холодно буде ще до кінця тижня. А ось наступний може навіть принести нам нове потепління.

Теплі деньки ще попереду, не вішайте посинілого носа, тим більше, що опалення у більшості вже є. А поки що тепліше одягаємося та відганяємо шапками із баламбонами віруси та застуди.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +9…+11, вночі +2…+4

Львів – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Тернопіль – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Чернівці – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Хмельницький – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Луцьк – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Рівне – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Житомир – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Вінниця – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Одеса – вдень +8…+10, вночі +5…+7

Миколаїв – вдень +9…+11, вночі +5…+7

Херсон – вдень +9…+11, вночі +5…+7

Сімферополь – вдень +9…+11, вночі +6…+8

Кропивницький – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Чернігів – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Черкаси – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Суми – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Полтава – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Дніпро – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Запоріжжя – вдень +8…+10, вночі +4…+6

Донецьк – вдень +7…+9, вночі +4…+6

Луганськ – вдень +7…+9, вночі +3…+5

Харків – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Київ – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.