Відомий український синоптик Наталія Діденко поділилася прогнозом погоди на перший день остатнього осіннього місяця – листопад. І слід зауважити, що українцям вже потрібно діставати із комодів теплі речі, адже передбачається холодна та суха погода.

Як відзначається, 1 листопада в Україні знову повсюди суха погода. Однак, ще побуде холод: вдень очікується +3+8 градусів, а вночі -2-8 градусів. У столиці в п'ятницю температура сягне показника не вище +6 градусів.

"Так що тримайте голову в рівновазі, бо такі метаморфози синоптичні можуть трохи нас гальмувати. Але, може, це і добре, бо в нас і так навколо надто багато турбо-режимів та прискорень. Краще поступово, природно та з розумом, щоб не злетіти. Усім хорошого здоров`я", - підсумувала синоптик.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +9…+11, вночі -1…-3

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Львів – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Івано-Франківськ – вдень +7…+9, вночі -3…-5

Тернопіль – вдень +5…+7, вночі -0…-2

Чернівці – вдень +6…+8, вночі 0…-2

Хмельницький – вдень +5…+7, вночі -0…-2

Луцьк – вдень +6…+8, вночі 1…-1

Рівне – вдень +6…+8, вночі 1…-1

Житомир – вдень +5…+7, вночі -2…-4

Вінниця – вдень +5…+7, вночі -0…-2

Одеса – вдень +7…+9, вночі 0…-2

Миколаїв – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Херсон – вдень +5…+7, вночі -2…-4

Сімферополь – вдень +5…+7, вночі 0…-2

Кропивницький – вдень +4…+6, вночі -2…-4

Чернігів – вдень +3…+5, вночі -2…-6

Черкаси – вдень +4…+6, вночі -3…-5

Суми – вдень +2…+4, вночі -2…-7

Полтава – вдень +3…+5, вночі -3…-5

Дніпро – вдень +4…+6, вночі -2…-6

Запоріжжя – вдень +4…+6, вночі -4…-6

Донецьк – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Луганськ – вдень +2…+4, вночі -6…-8

Харків – вдень +2…+4, вночі -6…-8

Київ – вдень +5…+7, вночі -2…-4

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.