Блогер озвучив прірву у зарплатах Коболєва і Зеленського: "В 1000 разів більше..."

Цими днями мешканець Києва Михайло Шнайдер порівняв доходи президента України і главу "Нафтогазу". Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

За словами Шнайдера, така прірва у зарплатах просто лякає українців. Бо ж різниця в 1000 разів це просто парадокс. 28 мільйонів гривень в місяць у нашій країні - це нереальна зарплата.

Не оговтався АТБ від рибного скандалу, як втрапив у новий: годували людей "зеленим" хлібом

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цими днями супермаркети мережі АТБ втрапив у черговий скандал. Так, цього разу, покупці придбали м'ясний багет, однак отримали "шмат" цвілі. Відповідний допис з'явися у Facebook-спільноті "Підслухано у Шполі".

Пенсіонерка
Пенсіонерка

Милованову перед "пенсійною катастрофою" дали шанс схаменутись: "Так виглядає той самий кінець..."

Український блогер і журналіст Михайло Шнайдер звернув увагу громадян на ініціативу міністра економрозвитку Тимофія Милованова за скасування єдиного соцвнеску. Шнайдер віразил побоювання, що державна пенсійна система може просто розвалитися.

Заробітчанин розповів правду про реальний ризик в Євросоюзі: "Є фальшивий паспорт, веселощі минули..."

В Україні вельми гостро назріла тема про заробітчан. Умови життя в Україні багатьох молодих людей не влаштовують, до речі, не тільки молодих. Проте так виходить, що у молодих є більше можливостей покинути рідні місця і відправитися на заробітки в далекі краї.

заробітчани
заробітчани

Пальчевський попередив Зеленського про провал команди "Зю": "Надій залишається все менше...", відео

Відомий український бізнесмен, журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський звернув увагу українців на обіцянки команди президента Володимира Зеленського, які так і не було виконано.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Пальчевського в мережі Facebook.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський