Відомий український бізнесмен, журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський звернув увагу українців на обіцянки команди президента Володимира Зеленського, які так і не було виконано.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Пальчевського в мережі Facebook.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Андрій Пальчевський з Вами. 2 листопада і ми на крок ближче до весни, до тієї самої весни, в якій президент Зеленський обіцяв почати саджати. Він не уточнив, яка це буде весна. Я підозрюю, що хтось з нас взагалі не побачить цю саму весну. Вчора один з телеканалів опублікував список невиконаних обіцянок президента, вже з десяти частин. А до кінця року залишилося всього 60 днів. Команда "Зе", а точніше її продажна частина - команда "Зю", яка неначе п'явки прилипли до президента і бюджету, продовжують удосконалюватися в епістолярному жанрі. Справа нардепа, молодого письменника який обіцяв нам секс нетрадиційного виду, при призначенні міністра охорони здоров'я, тепер естафету підхопив керівник комітету з міжнародних справ і не дуже дипломатично схиляв повію Аліну до того, щоб вона йому за 100$ надала щось трохи більше ніж звичайному клієнту. Хочеться сказати Аліні, що використовувати момент потрібно зараз, тому що слава мирська проходить. Вона Аліна пройде, точно так, як пройшла слава команди "Зе", команди "Зю", залишилося 60 днів, надій залишається все менше, проблеми зростають.", - заявив Пальчевський.

Нагадаємо, розмова Зеленського з Трампом: Богдан пояснив, чому не опублікували стенограму.

Як повідомляв Знай.uа замість Brexit в Лондоні влаштували вечірку на честь Хеллоуїна: прем'єр Британії — найпопулярніший герой.

Знай.uа писав, Андрій Пальчевський може стати наступним мером Києва: Гордон показав голосування в ефірі.