Цими днями Пенсійний фонд України забезпечив виплату житлових субсидій пенсіонерам на оплату житлово-комунальних послуг "готівкою" за вересень. Про це повідомили у прес-службі ПФУ.

Зауважимо, що ще з 1 березня цього року субсидії почали виплачувати грошима. Відтак, пенсіонери, які серед субсидіантів становлять близько 75%, отримують гроші для оплати комунальних платежів разом з пенсією.

Наразі, як йдеться на сайті ПФУ, понад 660,9 тисяч пенсіонерів вже отримали субсидії готівкою на загальну суму 155,1 млн гривень.

Підкреслимо, що у державному бюджеті на 2020 рік на виплату пільг і субсидій громадянам у грошовій формі передбачено 47,6 млрд грн, що на 8,4 млрд грн менше, ніж у 2019 році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Знай.ua писав, як оформляти субсидію онлайн через мережу інтернет. Для цього не доведеться нікуди ходити. Та й оформити необхідні документи для подачі на субсидію онлайн або перевірити належне субсидування абсолютно нескладно.

Також Знай.uа писав, що ціни на газ зростуть вже в листопаді: на скільки збільшаться платіжки за комуналку в опалювальний сезон.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що пенсію підвищать тричі: кому і коли чекати надбавок.