Колишня глава Мінздрава Уляна Супрун повідала про недоліки такої нелегальної професії, як проституція. Також вона пояснила, які плюси для країни можна отримати з її легалізації. Про це повідомляє "24 канал".

Уляна Супрун

Так, Супрун підкреслила, що цей бізнес не піддається ніякої регулювання, і саме тому є тіньовим. У результаті багато працівники піддаються як фізичного, так і психологічного насильства, а також часто стикаються з порушенням прав.

За її словами, працівники секс-індустрії мають високі шанси отримати венеричні захворювання, які передаються статевим шляхом.

Більш того, є ризики отримати алкогольну чи наркотичну залежність, а також ненароком завагітніти або народити мертву дитину. Згідно зі статистикою, більше 46% працівників піддаються випадків згвалтування.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Уляна Супрун

Колишня глава МОЗ вважає, що легалізація даного бізнесу зможе позбутися від більшості негативних факторів, а саме зникнуть випадки порушення прав, і працівники зможуть без побоювання надавати свої інтим-послуги. Крім того, Супрун пропонує обмежити територію, де будуть надавати подібні послуги і запровадити регулярні медобстеження для "нічних метеликів".

Уляна також заявила, що основною метою є надання цивільних прав і забезпечення безпеки працівників даної професії.

Нагадаємо, що у той час, коли в Моз працювала Уляна Супрун в країні активно говорили про спалах кору.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня керівниця міністерства Уляна Супрун розповіла українцям, чим небезпечний інсульт, кому він загрожує і як уберегтися від цієї небезпечної хвороби.

Також портал Знай.ua писав, що нова глава Міністерства охорони здоров'я України Зоряна Скалецька не помітила корупції у відомстві після скандального відходу Уляни Супрун.