Відомо, що в понеділок, 4 листопада, копи розігнали бізнесменів, які брали участь в акції під назвою "Врятуйте малий бізнес" під Офісом президента України. Про це повідомив співробітник ЗМІ Тарас Березовець в своєму Telegram-каналі BEREZOVIEW.

Акція протесту Врятуйте малий бізнес

Так, Березовець розповів, що на перетині вулиць Лютеранської і Шелквичной правоохоронці розігнали підприємців із застосуванням фізичної сили, а також сльозогінного газу.

"Під Офісом президента на Лютеранській і Шовковичної поліція здійснювала силовий розгін мітингуючих підприємців, застосовувався сльозогінний газ і фізична сила", повідомив журналіст.

Скріншот, BEREZOVIEW

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До того ж, факт такого розгону підтвердив глава "Союзу захисту підприємництва" Сергій Доротич. Він розмістив відповідне відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На даному ролику видно, як копи відтіснили протестувальників з проїжджої частини. Також він сказав, що силовики заляпали учасників акції сльозогінним газом і побили деяких чоловіків.

Geplaatst door Сергій Доротич op Maandag 4 november 2019

Нагадаємо, що під Адміністрацією президента зібралося понад 500 осіб. Люди з усієї України приїхали, щоб висловити президенту свою позицію та відстояти права.

Як повідомляв портал Знай.ua, мітингувальники наголошують, що прийшли не заради того, щоб піднімати бунт. Вони хочуть, щоб їх почули.

Також портал Знай.ua писав, що Адміністрація президента придбала патріотичні кольори. Мітингувальники вирішили додати фарб у цей сірий листопадовий день з допомогою плакатів і безлічі прапорів України.