Поліція виявила 41 людину в задній частині холодильної машини під час звичайної перевірки шосе на півночі Греції.

Холодильна система не була включена, і мігранти, всі чоловіки та хлопці, були не ушкоджені, заявив представник поліції Теодорос Хронопулос.

Невелику кількість мігрантів з запобіжних причин доставили до сусідньої лікарні, а решту доставили безпосередньо до сусіднього відділення поліції для ідентифікації. Молоді в’єтнамські робітники ризикують життям на шляху до Європи.

В'єтнамські мігранти

40-річний грузинський водій вантажівки був затриманий. Чергові перевірки вантажних автомобілів та інших транспортних засобів посилилися останнім часом після ряду інцидентів, пов’язаних із перевезенням мігрантів через Грецію у задній частині транспортних засобів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Грецькі газети провели паралелі між інцидентом у понеділок та більш грізним минулого місяця в Англії, коли 39 мігрантів-в'єтнамців були знайдені мертвими в задній частині вантажівки за 20 миль від Лондону.

В даний час Греція намагається боротися з найбільшою кількістю приїздів мігрантів та біженців з 2015 року, коли через Туреччину і через Грецію в Європу перейшли понад мільйон людей.

В'єтнамські мігранти

За оцінками, 35000 людей, включаючи багато сімей з маленькими дітьми, застрягли у сильно переповнених таборах на грецьких островах, повідомляє грецьке Міністерство цивільного захисту. Переважна більшість із них потрапили в пастку притулку та проживають в умовах, які європейський сторожовий дозор минулого тижня назвав "бездонними".